27. september 2023

MULTIVAC styrker serviceafdelingen

Udvikling af nye serviceprodukter og -kontrakter

Flere og flere kunder vælger at indgå en serviceaftale på deres anlæg med MULTIVAC. Målet er at sikre kontinuerlig drift og minimere de uforudsete stop i kundens produktion. Det gælder på de helt store anlæg samt de mindre til både slagtere og bagere på detailområdet.

Med ansættelsen af Tommy Otte Østergaard, som Area Sales Manager i serviceafdelingen, har MULTIVAC styrket kompetencerne inden for udvikling af nye serviceprodukter og -kontrakter tilpasset nutidens og fremtidens løsninger og behov. Tommy har arbejdet med service og servicekontrakter i over 20 år.

”Jeg er kommet rigtig godt i gang med arbejdet og har været på en del besøg hos vores kunder. Det har været sammen med både mine kolleger i salg og vores service manager Niels E. Hansen.” siger Tommy. ”Vi arbejder tæt sammen for kontinuerligt at kunne hæve serviceniveauet overfor kunderne, når det fx gælder reservedelspakker, ombygning af udstyr og serviceaftaler. Det er en stor fordel for vores kunder, at de kan få den fulde pakke hos MULTIVAC. Det giver både en nemmere hverdag og skaber tryghed.”

Vil I vide mere om fordelene ved en serviceaftale med MULTIVAC.
Kontakt serviceafdelingen på telefon 75 85 34 22.

Artiklen er slut
Gå tilbage til arkivet

...ellers læs flere artikler her under


Tryk enter eller esc for at afslutte søgning