23. januar 2024

MULTIVAC A/S er eksklusiv forhandler af Handtmann

Pr. 1. marts 2024 bliver MULTIVAC A/S eksklusiv forhandler af tyske Handtmann og Inotec.

Eksklusiv forhandling af Handtmann og Inotec

Pr. 1. marts 2024 bliver MULTIVAC A/S eksklusiv forhandler af vakuumfyldere, portioneringsanlæg og mixere fra verdens førende producenter tyske Handtmann og Inotec.

”Vi ser meget frem til samarbejdet med Handtmann Group og til at kunne tilbyde vores kunder en endnu stærkere palette af procesudstyr,” siger Martin Petersen, adm. direktør hos MULTIVAC A/S.

Til servicering af de mange eksisterende Handtmann kunder byder vi velkommen til et stærkt Handtmann serviceteam bestående af: Leif Vrist-Rønn, Troels Mouritzen og Tobias Vrist-Rønn. MULTIVAC salgsteamet samt flere serviceteknikere har været på hhv. salgs- og servicetræning på Handtmanns hovedkontor i Biberach samt hos Inotec i Reutlingen, Tyskland. Vi står således godt rustet til at sparre med vores kunder og servicere deres Handtmann og Inotec løsninger.


Vakuumfylder til SuperBrugsen Rudkøbing

Allerede nu kan MULTIVAC A/S tilbyde udstyr fra Handtmann og Inotec, og den første Handtmann maskine er allerede installeret hos SuperBrugsen i Rudkøbing.

”SuperBrugsen Rudkøbing er en meget veldreven butik, som sætter en ære i at producere et bredt udvalg af hjemmelavede produkter,” fortæller Area Sales Manager – Retail, Claus Sander.
”Efter en tæt dialog med kunden nåede vi frem til, at en Handtmann vakuumfylder VF 608 er den helt rigtige løsning, som både kan underbygge den kvalitet og volumen, kunden ønsker.
Slagtermester Theis og hans pølsemager Michael er således allerede i fuld gang med at producere lækre produkter med brug af vakuumfylderen, som til fulde lever op til deres forventninger.”

Kontakt
Vi står klar til at supportere markedet med maskiner, reservedele og service – også fra Handtmann og Inotec.

Kontakt salg eller service på telefon + 45 7585 3422 eller via www.multivac-retail.dk.

 

Claus Sander
Claus Sander
Area Sales Manager, Jylland / Fyn
Kasper Reese Sørensen Copy
Kasper Reese Sørensen
Area Sales Manager, Sjælland, Øerne, Bornholm og Færøerne
Artiklen er slut
Gå tilbage til arkivet

...ellers læs flere artikler her under


Tryk enter eller esc for at afslutte søgning