06. april 2021

Nyt udstyr fra MULTIVAC frigør tid og øger omsætningen hos Superbrugsens slagter i Sæby

Efter investeringen producerer slagter Kasper Rane Pedersen nu langt mere pålæg, pølser og andre lækkerier. Samtidig er omsætningen steget betydeligt.

I starten af februar 2020 installerede MULTIVAC et KERRES røge-/kogeanlæg og en REX RVF 327 vakuumfylder hos SuperBrugsen i Sæby. Efter investeringen producerer slagter Kasper Rane Pedersen nu langt mere pålæg, pølser og andre lækkerier. Samtidig er omsætningen steget betydeligt.

Kasper Rane Pedersen prioriterer de hjemmelavede produkter i jobbet som slagter i SuperBrugsen i Sæby. ”Der er rigtig god efterspørgsel på vores produkter,” fortæller Kasper. ”Det er derfor yderst værdifuldt med det nye udstyr fra MULTIVAC, som har frigjort tid hos mine medarbejdere og givet os nye muligheder."

Kasper har fra tidligere jobs gode erfaringer med samarbejdet med MULTIVAC og Retail Sales Manager Ole Winkler. ”Det var også baggrunden for, at jeg valgte at kontakte Ole i denne omgang, ” siger Kasper og fortsætter: ”Jeg er rigtig godt tilfreds med samarbejdet. Jeg forventer således, at investeringen er tjent ind i løbet af omkring 18 måneder.”

Tryk enter eller esc for at afslutte søgning