22. maj 2023

Stegelinje til Snack a Fish værner om kvaliteten

Snack a Fish fra Tenax Sild i Ålbæk er en let snackkugle tilberedt af kvalitetsfisk fra bæredygtigt fiskeri

Snack a Fish - en let snackkugle

Snack a Fish fra Tenax Sild i Ålbæk er en let snackkugle, som er tilberedt af kvalitetsfisk fra bæredygtigt fiskeri. Snack a Fish passer godt som en snack i madpakken, til picnic eller på tapasbordet.

Tenax Sild har samarbejdet med MULTIVAC om at få designet og installeret den helt rigtige stegelinje til de små snackkugler, som passer godt på de gode råvarer. ”Vi kan tilpasse vores løsninger til alle størrelser af produktioner,” fortæller Area Sales Manager Jesper Markussen fra MULTIVAC. ”Til Tenax Sild har vi sammensat en linje med en oliesteger, vakuumfylder og formningsudstyr. Kunden opnår flere fordele med en automatiseret linje, som letter det daglige arbejde og har kvalitet i højsædet.”

Løsninger i alle størrelser

MULTIVAC tilbyder et bredt sortiment af løsninger. ”Vi tager altid udgangspunkt i kundens behov – nu og i fremtiden – og tilpasser løsningen hertil, ” fortæller Jesper. ”Vi har flere kunder, som gerne vil teste et nyt produkt på markedet (det kan være kød, fisk eller vegansk), og derfor starter op med en mindre produktionslinje. Efterfølgende er der gode muligheder for at udbygge linjen, når efterspørgslen stiger.”

Econoline

Har du brug for hjælp til valg af maskine?

Kontakt Kasper eller Claus og få en uforpligtende snak om dine behov

Kasper Reese Sørensen Copy
Kasper Reese Sørensen
Area Sales Manager, Sjælland, Øerne, Bornholm og Færøerne
Claus Sander
Claus Sander
Area Sales Manager, Jylland / Fyn
Tryk enter eller esc for at afslutte søgning