08. marts 2022

Mød MULTIVAC på FoodExpo i Herning

MULTIVAC tilbyder et fuldt sortiment af udstyr til både bagerier og slagtere i detailbranchen. Det glæder vi os til at fortælle mere om på årets FoodExpo, hvor vi tager imod i hal F på stand 5140.

”Hos MULTIVAC kan vi hjælpe en slagtermester med udstyr til bearbejdning, lige fra den slagtede gris kommer ind ad døren, til der ligger færdig bacon eller pølser i køledisken.  Vi har fx REX vakuumfyldere, Talsa lynhakkere og bordhakkere fra Kolbe, som alle er meget nemme at betjene. Det sætter vi mere fokus på til FoodExpo sammen med den nyeste hybridteknologi fra Kerres,” fortæller Ole Winkler, som sammen med Søren Lund Nørgaard vil bemande MULTIVAC’s stand på messen.

Søren er vores ekspert i løsninger til bagerier. Han siger: ”Vi har et rigtigt stærkt program til bagerierne med alt fra Fritsch, som i dag er ejet af MULTIVAC. Hertil kommer bl.a. ovne fra Wachtel og udstyr fra Unifiller. På messen vil vi køre demo på en Unifiller Multistation, som er perfekt til ensartet dosering af fx brownies og skærekager.” 

Velkommen i hal F på stand 5140

Ole og Søren glæder sig til at udbygge dialogen med både de nuværende kunder og nye kontakter på FoodExpo i MCH Messecenter Herning den 27.- 29. marts. ”Vi står klar og glæder os til at se rigtig mange besøgende på vores stand,” siger de to samstemmende.

Hent en gratis billet her
https://webshop.foodexpo.dk/Webshop/Identification?id=492&languageId=1

 

Artiklen er slut
Gå tilbage til arkivet

...ellers læs flere artikler her under


Tryk enter eller esc for at afslutte søgning