28. juni 2023

SuperBrugsen i Galten sætter barren højt for kvalitet og faglighed

For mestersvend Karina Henriksen hos SuperBrugsen i Galten er kvalitet og høj faglighed alfa og omega

Stor perfektionisme

For mestersvend Karina Henriksen hos SuperBrugsen i Galten er kvalitet og høj faglighed alfa og omega for arbejdet i slagterafdelingen. Sammen med sine kolleger arbejder hun med stor perfektionisme i hele processen, når der skal produceres lækre slagtervarer som hamburgerryg, bacon, frankfurter, BBQ ben og ikke mindst spegepølse i mange varianter til kunderne. 

Understøtter håndværksprincipper

”Vores stærke håndværksmæssige principper suppleret med udstyr fra MULTIVAC er en rigtig god kombination,” siger Karina. ”Det er afgørende både i forhold til optimering af tid og ensartethed af produkterne. Udstyret fra MULTIVAC som omfatter røge/koge anlæg, lynhakker, vakuumfylder og båndsav har bare kørt rigtig godt lige fra dag ét.
Det er med til at give den ensartethed i vores produkter, som vi ønsker. Det skal være sådan, at vores kunder ved, hvad de får. De skal have mulighed for at købe et produkt igen, som de har været glade for. Det kan de i dag med den kombination af høj faglighed, indstilling og de maskiner, vi har i slagterafdelingen. Vi er meget tilfredse med samarbejdet med MULTIVAC og den løbende rådgivning og support, vi modtager.”

Har du brug for hjælp til valg af maskine?

Kontakt Kasper eller Claus og få en uforpligtende snak om dine behov

Claus Sander
Claus Sander
Area Sales Manager, Jylland / Fyn
Artiklen er slut
Gå tilbage til arkivet

...ellers læs flere artikler her under


Tryk enter eller esc for at afslutte søgning