Nyhed -
Slagter Zangenberg sætter turbo på produktionen af ”Dødens pølse”

Slagtermester Bo Zangenberg i Vordingborg har netop investeret i en REX vakuumfylder RVF 220 med tarmholderanordning leveret af MULTIVAC.
Maskinen blev installeret i tirsdags, og Bo har sammen med sin medarbejder Brian allerede produceret et stort antal pølser.
Slagter Zangenberg er kendt for sine populære pølser, som han kalder for ”Dødens pølse”. De er fyldt med chili og sætter smagsløgene på prøve. ”Dødens pølse” fås i tre varianter 1.0, 2.0 og 3.0.
Slagter Zangenberg har et mål om at sælge 50.000 pølser hen over sommeren. Derfor investerede man i vakuumfylderen. ”Vi er glade for, at Bo valgte os som leverandør,” siger Retail Sales Manager Ole Winkler. ”Vi er stolte af at levere en driftssikker maskine, som kan hjælpe Bo og Brian til at nå deres mål.”
Artiklen er slut
Gå tilbage til arkivet...ellers læs flere artikler her under

KERRES hybridovne hos Slagter Theilgaard
Ensartet høj produktkvalitet

SuperBrugsen i Løkken speeder produktionen væsentligt op
SuperBrugsens største pølsemageri har hjemme hos slagtermester Jacob Bang Carlsen og hans dygtige team i Løkken. Her produceres bl.a. lækre spegepølser, hamburgerryg, frankfurtere og ikke mindst den traditionsrige julemedister.

Tak til de mange besøgende – og fysiske håndtryk
FoodExpo 2022 har været en god oplevelse for MULTIVAC.