Case -
KERRES hybridovne hos Slagter Theilgaard

Stor tilfredshed hos Slagter Theilgaard med udstyr fra MULTIVAC
Hos Slagter Theilgaard har man i flere generationer haft fokus på at give den gode madoplevelse videre fra en familie til en anden. Det hele startede i Esbjerg for mere end 60 år siden, og Slagter Theilgaard har i dag seks slagterforretninger i Jylland og på Fyn.
MULTIVAC og Area Sales Manager Christian Colmorn har gennem flere år arbejdet tæt sammen med ejer Viggo Theilgaard og leveret udstyr til forretningen i Esbjerg. ”Vi har senest leveret to KERRES hybridovne samt to R145 dybtrækningsmaskiner. Kunden har nu i alt fire R145 fra MULTIVAC,” fortæller Christian. ”Med det nye udstyr kan kunden øge kapaciteten og forfine kvaliteten yderligere af de hjemmelavede produkter, som fx spegepølser og hamburgerryg.”
”Vi er yderst tilfredse med den rådgivning og de løsninger, vi får fra Christian og MULTIVAC,” siger Viggo Theilgaard. ”Vi går efter en ensartet, høj kvalitet på vores produkter, så kunderne altid ved, hvad de får hos os. Det kan vi i endnu højere grad leve op til med det nye udstyr fra MULTIVAC.”
Artiklen er slut
Gå tilbage til arkivet...ellers læs flere artikler her under

SuperBrugsen i Galten sætter barren højt for kvalitet og faglighed
For mestersvend Karina Henriksen hos SuperBrugsen i Galten er kvalitet og høj faglighed alfa og omega

Alternativ installation af lynhakker hos Slagter Stiller
Den nye lynhakker fra MULTIVAC kører for fulde omdrejninger hos Slagter Stiller, som har over 25 år på bagen i det nordjyske.

Stegelinje til Snack a Fish værner om kvaliteten
Snack a Fish fra Tenax Sild i Ålbæk er en let snackkugle tilberedt af kvalitetsfisk fra bæredygtigt fiskeri