Case -
Kvalitet i fokus og reduceret produktionstid
MULTIVAC har netop installeret et KERRES røge-/kogeanlæg og en REX RVF 220 vakuumfylder ved slagteren i SuperBrugsen i Ryomgård. Med det nye anlæg har slagtermester Jesper Bøgebjerg og hans personale halveret produktionstiden på spegepølse og øget produktionen af flere hjemmelavede produkter som hamburgerryg, frankfurtere og bacon.
”Selv om det ikke er blevet grillsæson endnu, har vi f.eks. solgt alle de frankfurtere, vi har kunnet producere. Vores KERRES anlæg kører omtrent i døgndrift,” fortæller Jesper. ”Med det nye udstyr fra MULTIVAC kan vi styrke vores arbejde med at forfine vores hjemmelavede produkter. Vi går efter en flot ensartet kvalitet. Vores kunder skal vide, hvad de får. Det gælder hver gang, de handler hos os.”
Artiklen er slut
Gå tilbage til arkivet...ellers læs flere artikler her under

KERRES hybridovne hos Slagter Theilgaard
Ensartet høj produktkvalitet

SuperBrugsen i Løkken speeder produktionen væsentligt op
SuperBrugsens største pølsemageri har hjemme hos slagtermester Jacob Bang Carlsen og hans dygtige team i Løkken. Her produceres bl.a. lækre spegepølser, hamburgerryg, frankfurtere og ikke mindst den traditionsrige julemedister.

Slagter Zangenberg sætter turbo på produktionen af ”Dødens pølse”
Slagter Zangenberg har et mål om at sælge 50.000 pølser hen over sommeren