Case -
Kvalitet i fokus og reduceret produktionstid
MULTIVAC har netop installeret et KERRES røge-/kogeanlæg og en REX RVF 220 vakuumfylder ved slagteren i SuperBrugsen i Ryomgård. Med det nye anlæg har slagtermester Jesper Bøgebjerg og hans personale halveret produktionstiden på spegepølse og øget produktionen af flere hjemmelavede produkter som hamburgerryg, frankfurtere og bacon.
”Selv om det ikke er blevet grillsæson endnu, har vi f.eks. solgt alle de frankfurtere, vi har kunnet producere. Vores KERRES anlæg kører omtrent i døgndrift,” fortæller Jesper. ”Med det nye udstyr fra MULTIVAC kan vi styrke vores arbejde med at forfine vores hjemmelavede produkter. Vi går efter en flot ensartet kvalitet. Vores kunder skal vide, hvad de får. Det gælder hver gang, de handler hos os.”
Artiklen er slut
Gå tilbage til arkivet...ellers læs flere artikler her under

Stegelinje til Snack a Fish værner om kvaliteten
Snack a Fish fra Tenax Sild i Ålbæk er en let snackkugle tilberedt af kvalitetsfisk fra bæredygtigt fiskeri
MULTIVAC A/S overtager bago-line
MULTIVAC A/S overtager pr. 30 april 2023 aktiviteterne og medarbejderne i bago-line

Velkommen til Claus
Claus Sander er 1. februar tiltrådt som Area Sales Manager hos MULTIVAC