Case -
Kvalitet i fokus og reduceret produktionstid
MULTIVAC har netop installeret et KERRES røge-/kogeanlæg og en REX RVF 220 vakuumfylder ved slagteren i SuperBrugsen i Ryomgård. Med det nye anlæg har slagtermester Jesper Bøgebjerg og hans personale halveret produktionstiden på spegepølse og øget produktionen af flere hjemmelavede produkter som hamburgerryg, frankfurtere og bacon.
”Selv om det ikke er blevet grillsæson endnu, har vi f.eks. solgt alle de frankfurtere, vi har kunnet producere. Vores KERRES anlæg kører omtrent i døgndrift,” fortæller Jesper. ”Med det nye udstyr fra MULTIVAC kan vi styrke vores arbejde med at forfine vores hjemmelavede produkter. Vi går efter en flot ensartet kvalitet. Vores kunder skal vide, hvad de får. Det gælder hver gang, de handler hos os.”
Artiklen er slut
Gå tilbage til arkivet...ellers læs flere artikler her under

Værdifuldt samarbejde med nyt nordjysk madmekka
Det nye gastronomiske hus Madhåndværk ligger midt på torvet i Asaa i Østvendsyssel

SuperBrugsen i Galten sætter barren højt for kvalitet og faglighed
For mestersvend Karina Henriksen hos SuperBrugsen i Galten er kvalitet og høj faglighed alfa og omega

Alternativ installation af lynhakker hos Slagter Stiller
Den nye lynhakker fra MULTIVAC kører for fulde omdrejninger hos Slagter Stiller, som har over 25 år på bagen i det nordjyske.