Case -
SuperBrugsen i Løkken speeder produktionen væsentligt op

I Løkken produceres flittigt på det nye udstyr fra MULTIVAC: KERRES hybrid røgeovn, REX vakuumfylder RVF 430 med lift, Düker REX 65L lynhakker med unloader og Rühle multistiksprøjte.
”Det hele kører for fulde omdrejninger og assisterer os med at producere mange lækre varer til vores kunder. Med udstyret sparer vi en del produktionstid og har øget kapaciteten væsentligt,”
fortæller slagtermester Jacob Bang Carlsen.
Væsentlig tidsbesparelse med ny Hybrid røgeovn
Med det nye udstyr har Jacob en forventning om at kunne producere og sælge seks tons spegepølser på tre måneder. Det er to tons mere end tidligere. I den nye KERRES Hybrid røgeovn tager det i dag kun ni timer at ryge 400 kg spegepølse mod tidligere tæt på 18 timer - inden de kommer i modningsrummet.
Samtidig er produktionstiden på hamburgerryg og frankfurtere også halveret pga. hybrid-teknologien i KERRES ovnen. I den gamle Kerres 1600 RET kunne røges 100 kg frankfurter pr. batch. Kapaciteten er hævet betragteligt til 250 kg pr. batch.
Gevinsten med REX vakuumfylderen er også markant. En af Jacobs medarbejdere kan i dag nå en hastighed på 250 frankfurter i minuttet afdrejet og portioneret.
Artiklen er slut
Gå tilbage til arkivet...ellers læs flere artikler her under

SuperBrugsen i Galten sætter barren højt for kvalitet og faglighed
For mestersvend Karina Henriksen hos SuperBrugsen i Galten er kvalitet og høj faglighed alfa og omega

Alternativ installation af lynhakker hos Slagter Stiller
Den nye lynhakker fra MULTIVAC kører for fulde omdrejninger hos Slagter Stiller, som har over 25 år på bagen i det nordjyske.

Stegelinje til Snack a Fish værner om kvaliteten
Snack a Fish fra Tenax Sild i Ålbæk er en let snackkugle tilberedt af kvalitetsfisk fra bæredygtigt fiskeri