22. juni 2022

SuperBrugsen i Løkken speeder produktionen væsentligt op

SuperBrugsens største pølsemageri har hjemme hos slagtermester Jacob Bang Carlsen og hans dygtige team i Løkken. Her produceres bl.a. lækre spegepølser, hamburgerryg, frankfurtere og ikke mindst den traditionsrige julemedister.

I Løkken produceres flittigt på det nye udstyr fra MULTIVAC: KERRES hybrid røgeovn, REX vakuumfylder RVF 430 med lift, Düker REX 65L lynhakker med unloader og Rühle multistiksprøjte.

”Det hele kører for fulde omdrejninger og assisterer os med at producere mange lækre varer til vores kunder. Med udstyret sparer vi en del produktionstid og har øget kapaciteten væsentligt,”
fortæller slagtermester Jacob Bang Carlsen.

Væsentlig tidsbesparelse med ny Hybrid røgeovn

Med det nye udstyr har Jacob en forventning om at kunne producere og sælge seks tons spegepølser på tre måneder. Det er to tons mere end tidligere. I den nye KERRES Hybrid røgeovn tager det i dag kun ni timer at ryge 400 kg spegepølse mod tidligere tæt på 18 timer - inden de kommer i modningsrummet.

Samtidig er produktionstiden på hamburgerryg og frankfurtere også halveret pga. hybrid-teknologien i KERRES ovnen. I den gamle Kerres 1600 RET kunne røges 100 kg frankfurter pr. batch. Kapaciteten er hævet betragteligt til 250 kg pr. batch.

Gevinsten med REX vakuumfylderen er også markant. En af Jacobs medarbejdere kan i dag nå en hastighed på 250 frankfurter i minuttet afdrejet og portioneret.

Tryk enter eller esc for at afslutte søgning