Nyhed -
Kvalitet i fokus, reduceret produktionstid og øget omsætning
”Vi har et stærkt program til detailhandlen som bl.a. omfatter KERRES røge-/kogeanlæg, TALSA lynhakkere, REX vakuumfyldere og Kolbe hakkere,” fortæller Retail Sales Manager Ole Winkler.
”Vi tager altid en tæt dialog med vores kunder om deres præcise behov og ønsker til fremtiden, så vi kan designe den helt rigtige løsning. Herefter tager vi det fulde ansvar for installation og indkøring – og herunder giver vi en grundig introduktion i brug af maskinerne.”
Det gælder eksempelvis hos flere af SuperBrugsens slagtere. ”Her oplever vores kunder typisk, at flere af de daglige arbejdsgange lettes og omsætningen stiger væsentligt,” siger Ole Winkler. ” Det sker bl.a. i kraft af, at de nu kan tilbyde deres kunder et endnu bedre sortiment af hjemmelavede produkter i en flot ensartet kvalitet, hvilket der er stor efterspørgsel på.”
Artiklen er slut
Gå tilbage til arkivet...ellers læs flere artikler her under

KERRES hybridovne hos Slagter Theilgaard
Ensartet høj produktkvalitet

SuperBrugsen i Løkken speeder produktionen væsentligt op
SuperBrugsens største pølsemageri har hjemme hos slagtermester Jacob Bang Carlsen og hans dygtige team i Løkken. Her produceres bl.a. lækre spegepølser, hamburgerryg, frankfurtere og ikke mindst den traditionsrige julemedister.

Slagter Zangenberg sætter turbo på produktionen af ”Dødens pølse”
Slagter Zangenberg har et mål om at sælge 50.000 pølser hen over sommeren