Case -
Værdifuldt samarbejde med nyt nordjysk madmekka

Det nye gastronomiske hus Madhåndværk ligger midt på torvet i Asaa i Østvendsyssel. Madhåndværk åbnede i starten af august, og de to uddannede gourmetslagtere Heidi og Heinrich Christensen står bag. Her er butik, engrossalg og restaurant samlet i ét.
”Heinrich Christensen kendte til løsninger fra MULTIVAC fra sin tid som faglærer på teknisk skole. Han valgte derfor at tage fat i os for at høre, om vi kunne hjælpe dem i deres nye virksomhed,” fortæller Area Sales Manager Kasper Reese Sørensen. ”Vi havde en god dialog om deres behov, og vi har nu leveret og installeret røgeovn, vakuumfylder, vakuumpakker og lynhakker hos dem.”
Heidi og Henrik værdsætter den rådgivning, de har fået fra MULTIVAC. De har fået godt gang i produktionen. De har fx eget pølsemageri, hvor de fremstiller deres produkter efter gamle håndværksmæssige metoder og med faglig stolthed. Kødet, som sælges hos Madhåndværk, er nøje udvalgt og slagtes på et lille gårdslagteri, hvor dyrene har en kort transporttid for at mindske stress. Det er én af de grundlæggende parametre for en god kødkvalitet.
Har du brug for hjælp til valg af maskine?
Kontakt Claus og få en uforpligtende snak om dine behov.

Artiklen er slut
Gå tilbage til arkivet...ellers læs flere artikler her under

SuperBrugsen i Galten sætter barren højt for kvalitet og faglighed
For mestersvend Karina Henriksen hos SuperBrugsen i Galten er kvalitet og høj faglighed alfa og omega

Alternativ installation af lynhakker hos Slagter Stiller
Den nye lynhakker fra MULTIVAC kører for fulde omdrejninger hos Slagter Stiller, som har over 25 år på bagen i det nordjyske.

Stegelinje til Snack a Fish værner om kvaliteten
Snack a Fish fra Tenax Sild i Ålbæk er en let snackkugle tilberedt af kvalitetsfisk fra bæredygtigt fiskeri